hiperdia_tm1.jpgHiperdia, unul dintre primii jucători pe piaţa serviciilor medicale private din România, cu o reţea de 16 clinici, inaugurează, pe 21 ianuarie, Centrul de diagnostic imagistic, analize de laborator şi consultaţii din Timişoara, relocat într-un sediu ultramodern pe Bulevardul Republicii 21. La aproape zece ani de prezenţă în Timişoara (Hiperdia funcţionând din 2001 în incinta Spitalului Municipal), noua clinică dispune de tehnologie medicală şi informatică de ultimă generaţie, de cabinete utilate la nivel european, de un personal de înaltă calificare şi de o ambianţă deosebită.

Pacienţii Hiperdia Timişoara vor beneficia odată cu acest eveniment de cea mai complexă gamă de servicii prespitaliceşti din judeţ.

Investigaţii complexe de diagnostic imagistic de o vastă aplicabilitate:

– Rezonanţă Magnetică (IRM) – (Pentru acest tip de servicii Hiperdia vine până la 31 martie cu discounturi de 20%)

– Tomografie Computerizată (CT)

– Osteodensitometrie DXA,

– Radiologie – Rx digitală,

– Mamografie digitală,

– Ecografie.

Hiperdia dispune de un laborator complex, dotat cu analizoare computerizate care, poate rezolva rapid cererile de analize medicale.

– Biochimie

– Hematologie

– Imunologie

– Microbiologie

– Parazitologie

În cadrul centrului este disponibilă o largă gamă de consultaţii,
deservite de echipe medicale de prestigiu în:

Cardiologie,

Endocrinologie,

Ginecologie,

Medicină internă,

Medicină de familie,

Neurologie,

Neurochirurgie,

Oncologie,

Ortopedie

Reumatologie

s.a.

hiperdia_tm2.JPG

Din dorinţa de a fi cât mai apropiaţi de pacienţi şi de a răspunde celor mai diverse solicitări ale acestora, pentru intervenţii şi tratamente care nu necesită un timp îndelungat de spitalizare, Hiperdia pune la dispoziţia pacienţilor inclusiv o secţie cu paturi pentru internare de zi în special pentru oncologie.

Fiind gândit să ofere un complex de servicii paraclinice şi clinice într-o singură locaţie, Centrul medical Hiperdia se află atât la îndemâna pacienţilor asiguraţi, în cadrul contractului cu Casele de Asigurări de Sănătate, cât şi celor în regim privat şi a companiilor care vor să se asigure de starea de sănătate a angajaţilor.

Hiperdia, prin această investiţie importantă în sănătatea timişoreană, prin profesionalismul recunoscut al medicilor, standardul de calitate certificat de organisme internaţionale al serviciilor şi dotările de ultimă oră, este pregătită de azi să facă faţă oricăror provocări şi necesităţi medicale, atât ale pacienţilor, cât şi ale medicilor colaboratori, obligându-se să-şi respecte misiunea de zi cu zi si sloganul „Pentru un diagnostic de încredere”.

Centrul Medical Hiperdia Timişoara

B-dul Republicii 21

Tel/fax: 0256.295.186, 0256.295.187, 0256.295.188

E-mail: timisoara@hiperdia.ro

www.hiperdia.ro