Camera de Comerț Româno-Britanică va găzdui pe 22 septembrie o conferință ce va reuni reprezentanți ai sectorului public, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai sectorului privat, organizații multilaterale și instituții medicale proeminente pentru a discuta despre cele mai recente evoluții din domeniul sănătății.

Evenimentul „Future trends in the healthcare industry” va evidenția tendințele actuale din industria farmaceutică în legătură cu sustenabilitatea mediului. Discuțiile vor avea în vedere modalitatea cea mai bună de a trece spre ținta carbon zero, ținând cont de sustenabilitatea mediului și oferind un acces îmbunătățit la îngrijire pacienților, atât în ​​sistemul public, cât și în cel privat.

Evenimentul va reuni organizații farmaceutice internaționale și furnizori de servicii medicale din România pentru a discuta despre principalele oportunități și provocări pentru sistemul de sănătate în ceea ce privește cooperarea pentru îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate. Scopul conferinței este de a identifica cum să obținem un sistem medical de mai bună calitate, subliniind rolul prevenției în modernizarea sistemului medical și modul în care industria farmaceutică poate juca un rol cheie în prevenție, precum și impactul tehnologiei în îmbunătățirea îngrijirii pacientului.

Agenda conferinței moderată de dr. Bogdan Cristian Pană are următoarele subiecte:

Panel 1: Coaliția pentru asistență medicală durabilă și îmbunătățirea standardelor de îngrijire a pacienților

  • Principalele provocări pentru sistemul local de sănătate din România
  • Cum pot pacienții să aibă acces la servicii medicale mai bune?
  • Cum este sistemul medical local și care este rolul prevenției în îngrijirea pacienților?
  • Acces la produse farmaceutice mai bune și servicii medicale mai bune atât private, cât și publice

Speaker: Andreea Didilescu, decan al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București

Panel 2: Furnizarea asistenței medicale în România în contextul durabilității

  • Evaluarea sustenabilității în industria farmaceutică
  • Prima linie tehnologică – cheia pentru un sistem medical mai bun
  • Cum să măsurați cel mai bine activitățile cheie de sustenabilitate folosind metodologii acceptate de industrie
  • Îmbunătățiți performanța medicală prin identificarea valorilor cu cel mai mare impact asupra atingerii obiectivelor

Speakeri: Adina Alberts, medic chirurgie plastică, antreprenor, activist și filantropist; Andreea Hulub, partener fondator al Danilescu Hulub & Partners, firmă de avocatură axată în principal pe drept comercial și fuziuni și achiziții.

Pentru mai multe detalii legate de program, speakeri și participare la eveniment, accesați site-ul oficial al conferinței, AICI.