Cea de-a şaptea ediţie a Forumului Internaţional de Insuficienţă Cardiacă – De la concept la practica clinică va avea loc în perioada 9-10 iunie 2023, la Bucureşti.

Programul ştiinţific este unul complex, continuând tradiţia cazurilor clinice prezentate în sistem de voting. Participanții vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăţi cunoștințele profesionale în cadrul evenimentului prin accesul la ultimele studii, prin sesiuni dedicate managementului insuficienţei cardiace, precum şi prin prezentarea celor mai inedite experienţe din practica medicală de zi cu zi a lectorilor.

Manifestarea se adresează medicilor de următoarele specialităţi: cardiologie, chirurgie cardiovasculară, ATI, chirurgie generală, medicină de urgenţă şi medicină internă. Evenimentul nu se adresează studenţilor!

Dintre temele acestei ediţii regăsim:

  • Abordări terapeutice optime în cardiomiopatii
  • Abordări terapeutice la pacienții cu IC și Hipertensiune
  • Managementul pacienților cu cardiopatie ischemică și IC
  • Terapii decongestive pe perioada spitalizării

Evenimentul este organizat de către Societatea Română de Cardiologie în parteneriat cu Asociaţia de Insuficienţă Cardiacă a Societăţii Europene de Cardiologie, cu Şcoala Internaţională de Insuficienţă Cardiacă, cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, şi cu Fundaţia Română a Inimii.

 

Mai multe detalii aici.