Forumul Chirurgie Plastică.ro va avea loc în data de 14 Octombrie 2023, la Hotelul Phoenicia din București.

Manifestarea se va organiza sub patronajul științific al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România, al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și al Academiei de Științe Medicale din România, în colaborare cu MedicHub.

La eveniment va participa actualul președinte al Asociației Italiene a Chirurgiei Sânului (ANISC), pionierul mastectomiilor nipple-sparring, Dr. Francesco Caruso, împreună cu echipa sa specializată în reconstrucția mamară oncoplastică.

Astfel, această manifestare științifică oferă participanților oportunitatea de a învăța arta mastectomiei și a reconstrucției sânilor de la cei mai buni experți în domeniu atât din plan național, cât și internațional.

Acest eveniment vă va oferi informații substanțiale despre diferitele abordări ale mastectomiei și reconstrucției mamare cu implanturi poliuretanice sau cu țesut autolog, pornind de la pregătirile preoperatorii și parcurgând toți pașii necesari pentru a oferi pacientelor cel mai bun rezultat estetic cu cea mai mare siguranță oncologică posibilă.

Conferința se adresează atât comunității de Chirurgie Plastică, cât și Chirurgilor Generaliști, Oncoplastici și Medicilor Ginecologi, oferind mediul perfect pentru a conecta și împărtăși cele mai bune practici în abordarea multidisciplinară în chirurgia sânului.

Conferința se va desfășura într-o manieră hibridă, permițând atât participarea on-site, cât și on-line, această ediție propunându-și să se extindă la nivel internațional și să conecteze participanții peste granițe.

Evenimentul de o zi va cuprinde prelegeri științifice, redare video a intervențiilor chirurgicale, mese rotunde cu discuții asupra cazurilor dificile prezentate de invitații speciali și de participanți.

De asemenea, colaborarea cu Disciplina de Anatomie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, cu sprijinul domnului Profesor Dr. Florin Mihail Filipoiu, oferă șansa primilor 40 de participanți înscriși să beneficieze de un workshop de disecție hands-on pe cadavre proaspăt formolizate ce se va realiza cu două zile înaintea conferinței.

Mai multe detalii aici.