Fondatorii Dedeman au achiziționat 30% din acțiunile Farmacia Tei și Bebe Tei

Fondatorii Dedeman au achiziționat 30% din acțiunile Farmacia Tei și Bebe Tei

Grupul Tei, fondat de Roxana Maftei, jucător important in retailul farmaceutic și Pavăl Holding, vehicul de investiții controlat de Dragoș și Adrian Pavăl, care deține Dedeman și multiple alte investiții in Romania, anunţă încheierea unui parteneriat prin preluarea de către Pavăl Holding a unui pachet de acţiuni reprezentând 30% din capitalul social al Farmaciei Tei și Bebe Tei.

„Investiţia fraţilor Pavăl în Grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienţi din România, prin modelul propriu de business şi aceeaşi calitate a serviciilor care ne-au consacrat. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experienţa sa în dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat Grupul Tei işi propune să treacă la urmatoarea etapă din evoluţia sa beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar şi de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce“, a declarat Roxana Maftei.

Părțile implicate își propun ca, în urma acestui parteneriat, Farmacia Tei și Bebe Tei să se adreseze în viitor unui număr de clienți exponențial mai mare, concentrându-se în continuare pe calitatea serviciilor oferite atât în locații fizice, cât și prin magazinele on-line.

Înfiinţată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în retailul farmaceutic. Magazinul Bebe Tei a luat naştere in 2011 ca inovaţie a Farmaciei Tei, urmând ca din anul 2014 sa opereze ca şi entitate separată, fiind dezvoltată împreună cu Irina Ciubotaru în calitate de coacţionar.

Tranzacţia va fi supusă aprobării Consiliului Concurenţei .

VIDEO

Infografic

Interviu

Preventie

CALENDAR EVENIMENTE

Eventsmax