Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”, Florentina Ioniţă Radu, a declarat marţi că aproximativ 80% din personal şi-a exprimat dorinţa de a se vaccina anti-COVID.

Medicul militar a spus că este foarte important să fie respectate procedurile şi mult mai important este ca oamenii să fie informaţi.

„Este foarte important să fie respectate procedurile, mult mai important este ca oamenii să fie informaţi, personalul medical, întreaga populaţie să fie informată că acest vaccin are toată încrederea şi toate elementele de siguranţă pentru a fi administrat, că în cadrul Spitalului Militar, de exemplu, aproximativ 80% din personalul medical şi administrativ şi-a exprimat dorinţa de a fi vaccinat”, a afirmat Florentina Ioniţă Radu.

 

Ea a transmis şi un mesaj de încredere în ceea ce priveşte vaccinarea şi a spus că este foarte important ca a doua doză de vaccin să se facă la timp.

„Am început ieri doar cu 20 de vaccinări, pentru că a fost prima zi şi a trebuit să ne reglăm anumite aspecte, dar vom continua şi în maximum o săptămână Spitalul Militar Central va încheia activitatea de vaccinare. Foarte important este ca oamenii să fie înştiinţaţi şi să se facă şi rapelul. Este foarte important ca a doua doză să se facă la timp. (…) În ceea ce priveşte Spitalul Militar Central şi personalul Spitalului Militar Central, transmitem tuturor un mesaj de încredere. Aveţi încredere în acest vaccin!”, a spus medicul. AGERPRES