Festivalul Familiei, petrecere online la care participă peste 40 de artişti consacraţi, copii talentaţi, sportivi sau profesionişti în diverse domenii, va fi prezentat pe 14 mai, pe pagina de Facebook a platformei „Fă bine!”.
Evenimentul marchează finalul stării de urgenţă în România, dar şi Ziua Mondială a Familei, sărbătorită pe 15 mai.
„Suntem onoraţi de prezenţa unui număr impresionant de profesionişti din toate domeniile care au ales să susţină alături de noi binele, să îi dea forţă şi să îl multiplice în comunitate. Muzică, dans, teatru, storytelling, parenting, magie, educaţie financiară sunt doar câteva dintre surprizele cu care te aşteptăm alături de noi live pe pagina de Facebook ‘Fă Bine!'”, precizează organizatorii.
Printre invitaţi se numără Rona Hartner, Marius Manole, Mihaela Tatu, Daniela Nane, Magicianul Augustin, iar motto-ul evenimentului este „România se vindecă împreună”.
Festivalul este organizat de „Fă Bine!”, platformă de sprijin şi colaborare care aduce împreună ONG-uri (din domeniul medical, social, educaţional, ş.a), voluntari, companii şi donatori individuali.
Evenimentul are şi scopul caritabil de a susţine Fondul de Solidaritate al platformei. Acesta a fost constituit în luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achiziţia de medicamente, dezvoltarea de către ONG-uri de programe de telemedicină şi de susţinere a beneficiarilor la distanţă, consiliere psihologică, procurarea de alimente, produse de igienă şi sanitare, sau alte cheltuieli care ajută organizaţiile să supravieţuiască acestei perioade şi care sunt esenţiale pentru beneficiarii lor, pentru ca aceştia să-şi poată continua terapiile şi după încheierea restricţiilor generate de COVID-19.
„Cred cu tărie în puterea lui ÎMPREUNĂ, iar ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni în comunitatea Fă Bine! mi-a demonstrat încă o dată forţa pe care o are acest cuvânt şi cât BINE poate aduce. Vom celebra în avans Ziua Mondială a Familiei, vom inspira şi vom face bine comunităţii alături de toţi cei ce au răspuns pozitiv invitaţiei noastre”, a declarat Maria Duduman, iniţiatoarea platformei „Fă Bine!” şi a Fondului de Solidaritate.

Aici puteți accesa pagina de Facebook unde a fost inițiată strângerea de fonduri