Federația Mondială a Hemofiliei (WFH) organizează o serie de 3 evenimente ONLINE cu tema generală “Advocacy in Hemophilia”. Evenimentele vor avea loc în lunile mai, iulie și octombrie.

La aceste întâlniri virtuale se vor reuni liderii mondiali de susținere a pacienților cu hemofillie pentru a examina în mod colectiv modul în care susținătorii hemofiliei și bolilor rare, factorii de decizie, plătitorii și autoritățile de reglementare pot valorifica cu adevărat inovația și pot sparge paradigmele actuale pentru a crea un viitor de furnizare echitabilă a îngrijirii pentru toți pacienții cu hemofilie.

Tratamentul și îngrijirea hemofiliei sunt în pragul unei revoluții. La aproximativ trei decenii după ce concentratele de factor de coagulare și utilizarea lor profilactică au început să îmbunătățească vizibil viața celor care au acces la acestea, se continuă acum cu următorul val de inovații în tratamentul hemofiliei, diagnostic și instrumente digitale.

Problema: mai mult de 75% dintre persoanele cu hemofilie au încă acces limitat sau deloc la diagnostic și tratament. Fără o strategie colectivă pentru asigurarea accesului echitabil la soluțiile existente și inovatoare la scară globală, inovația științifică nu va fi de ajutor pentru pacienți.

25 mai 2022: Acces echitabil la informații, diagnostic, tratament și îngrijire

20 iulie 2022: Promovarea de noi paradigme pentru furnizarea de îngrijire și acces

26 octombrie 2022: Implementarea noilor inovații pentru viitorul îngrijirii hemofiliei

 

„Prin această serie de evenimente, ne propunem să facilităm crearea de strategii inovatoare și implementabile care pot oferi un viitor mai bun și mai echitabil pentru persoanele cu hemofilie din întreaga lume”, a declarat Cesar Garrido, președinte, Federația Mondială a Hemofiliei.

 

Mai multe detalii și înscriere pe Events.reutersevents.com.