Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Au început înscrierile pentru Tabăra pacienților oncologici ce va avea loc în perioada 24-28 iunie.  Acest refugiu este special conceput pentru a oferi participanților o oază de pace și vindecare, departe de zgomotul cotidian.

În aceeași perioadă, în Poiana Brașov, va avea loc Școala de Vara a Tinerilor Reumatologi 2024.

Congresul Național de Dermatologie va avea loc între 36 și 30 iunie tot în Poiana Brașov.

Cea de a XXIII-a ediție a Congresului Național de Medicină Legală, va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 26-28 iunie 2024.

Asociația CREDU te invită să participi la conferința organizată cu ocazia lansării Campaniei de informare și educare privind prevenția și depistarea cancerului de sân. Această campanie își propune să crească nivelul de conștientizare în rândul populației cu privire la importanța investigațiilor medicale de specialitate în prevenirea cancerului mamar.

Pe 26 și 27 iunie te invităm la un Curs de Recuperare Respiratorie: Recuperarea respiratorie în anul 2024: în spital sau la domiciliu?. Recuperarea respiratorie constituie o componentă importantă a managementului persoanelor cu afecțiuni pulmonare cronice, iar în contextul pandemiei de COVID-19 aceasta a devenit un element fundamental în recuperarea pacienților.

În perioada 27-29 iunie va avea loc Conferința Națională de Patologie Infecțioasă, care se va desfășura în format hibrid: online și la Hotelul Internațional din Iași.

Tot în aceeași perioadă, Societatea Română de Gastroenterologie are onoarea de a vă invita alături de profesioniștii din domeniul gastroenterologiei, hepatologiei, endoscopiei digestive și a neurogastrologiei la Cel de-Al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă care va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

De asemenea, tot între 27-29 iunie, la Timișoara, va avea loc Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică (SRGO) 2024.

ACATI Conferinței de medicină și terapie intensivă perioperatorie va avea loc în perioada 27-29 iunie 2024 la Cluj-Napoca, la Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Conferința Națională a Asociației de pacienți Melanom România continuă și la Timișoara cu discutarea de soluții concrete de îngrijire a pacienților și proiecte, care combină cercetarea cu implementarea în practică.

Al 32-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie, organizat în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, va avea loc între 30 iunie- 3 iulie și se anunță a fi un eveniment deosebit.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .