Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În perioada 21 – 23  noiembrie, se desfășoară la București Conferința științifică anuală a Institutului Cantacuzino.

În perioada 22 – 25 noiembrie are loc la București cea de-a 31-a ediție a Conferinței Societății Române împotriva Epilepsiei. Tema acestei ediții este Progrese in Epileptologie.

Spitalul Clinic de Recuperare Iași și UMF ”Grigore T. Popa” Iași vă invită la cursul „Prevenția obezitații: costuri și consecințe”, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie 2023 la Palas Congress Hall Iasi, Sala Ravel.

Zilele medicale ale Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, ediția 2023, se desfășoară în perioada 23 – 25 noiembrie, sub conceptul „Sănătatea mamei și copilului – perspective prin știință”.

Revista Transilvania Business organizează, pe 23 noiembrie, conferința regională „Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Nouă abordare” & Gala de Premiere The Voices of Health Awards. Se va dezbate noul contract cadru care reglementează multianual condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, precum și dezvoltarea infrastructurii medicale în Transilvania, susținută din fonduri europene, naționale și locale.

Congresul Național cu participare internațională pentru Studenți, Farmaciști, Medici Rezidenți, Medici Dentiști, Asistenți Medicali Generaliști și Moașe „GALMED” 2023 este un eveniment ştiinţific și educațional, organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi. Ediția a XIII-a se va desfăşura în perioada 23-26 noiembrie 2023.

Conferințele Salus Media aduc în atenția cadrelor medicale ultimele noutăți și abordări multidisciplinare pentru pacienții cronici, dar și tematici legate de prevenție și importanța vaccinării la nivel global. Ediția de la Oradea se va desfășura pe 23 noiembrie.

Cea de-a III-a editie a evenimentului „Actualitati in bolile sistemice„, va avea loc in perioada 23 noiembrie – 25 noiembrie 2022, online, pe platforma Webex Cisco.

Cel de-al 18-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie, la Cluj-Napoca. Se vor discuta ultimele schimbări majore în managementul pacienților cardiaci, o adevărată schimbare de paradigmă în chirurgia cardiacă.

În perioada 23-24 noiembrie 2023, va avea loc cea de-a doua întâlnire anuală a Grupului de Lucru Aritmii & ARCA – Actualități în aritmii cardiace, eveniment organizat de Grupul de Lucru de Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie.

În același domeniu, în perioada 24 – 26 noiembrie, se desfășoară la Cluj Conferinţa „Abordarea Multidisciplinară A Pacientului Cardiac” – Ediția a II-a.

Societatea de Imagistica Sânului din România anunță organizarea celei de-a XIII-a Ediții a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului, la Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu, în perioada 24-25 noiembrie 2023. Programul științific al Conferinței va include sesiuni de prezentări orale, mese rotunde și dezbateri axate pe noutățile din imagistica senologică.

Agenția Națională de Transplant, organizează Reuniunea Națională a Coordonatorilor de Transplant și KDP la București în perioada 24 – 26 noiembrie 2023.

În perioada 24 – 25 noiembrie, are loc la București Conferința Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune.

Conferința Națională – Ediția de Toamnă a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), dedicată Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, va fi organizată în perioada 24-26 noiembrie 2023, la București, Hotel Crowne Plaza. Tema centrală: „Educația pentru Sănătate – Cod Roșu pentru România”

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .