Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice are deosebita onoare de a vă invita să participați la cea de-a 50-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, o ediție științifică aniversară, ce se va desfășura în perioada 15-18 mai 2024, la Timișoara.

O nouă ediție a Conferinței Naționale a Asociației de Medicină de Laborator din România, cu participare internațională, va avea loc în format fizic, la Hotel Europa, Eforie Nord, în perioada 15-17 Mai 2024.

Ediția a 8-a a Conferinței Europene de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia” va avea loc în perioada 15-19 mai 2024.

În perioada 15-18 mai, în Poiana Brașov, are loc Conferința Națională A Societății Romane de ORL și Chirurgie Cervico-Facială cu participare internațională. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau la început de drum, veți avea oportunitatea de a interacționa și cunoaște colegi din domeniu și de a participa la discuții și prezentări provocatoare.

De asemenea, în perioada 15-19 mai are loc Congresul SRATI 2024, o ediție aniversară pentru a sărbători organizarea a 50 de congrese naționale ale Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

Consorțiul Sanity vă invită să participați la Simpozionul Internațional ediția a XI-a. Invitați speciali vor fi personalități din domeniul medical ce ne-au fost și ne sunt alături de mai bine de un deceniu.

Pe 15 mai are loc webinarul MEREU TU – Naturalul în estetica medicală. Indiferent dacă ești deja familiarizată cu estetica medicală sau abia începi să explorezi această lume fascinantă, acest webinar te va ajuta să descoperi cum poți să strălucești în mod natural și autentic în fiecare aspect al vieții tale.

Divizia Tinerilor Medici Oncologi a Societății Naționale de Oncologie Medicală din România are plăcerea sã vă invite la a IV-a editie a Forumului Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi.

Conferințele AiForRomania sunt o serie de cinci evenimente regionale dedicate impactului adus de inteligența artificială în imagistică, iar pe 16 mai are loc Conferința AiForRomania – Iași.

În perioada 17-18 mai 2024 se va desfășura Conferința de antibioterapie – Antibioticele între uz și abuz!, coordonată de prof. univ. dr. Irina Magdalena Dumitru.

Pe 16 mai va avea loc Stop Cancer – Oncologie translationala | Curs de oncologie medicală: ghid practic pentru tinerii oncologi (ediția 2024), iar înscrierile la cursurile de oncologie medicală (Ediția 2024) se fac pe platforma www.stop-cancer.ro.

Rețeaua Internațională de Anemii Rare (RAIN), în colaborare cu Federația Internațională de Thalassemia (TIF) și Asociația Persoanelor cu Talasemie Majora (APTM), vă invită la Primului Summit RAIN pentru Pacienții cu Anemii Rare.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .