Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Un nou webinar „Ora specialistului” va avea loc luni, 10 iunie 2024, începând cu ora 16:00, pe Zoom. Tema întâlnirii este Managementul modern al afecțiunilor respiratorii – repere practice pentru clinician.

RoALD (Societatea Română pentru Studiul Ficatului) în colaborare cu Grupul GastRO al SNMF (Societatea Națională a Medicilor de Familie) vă invită la a doua ediție a Simpozionului GastroCentriX, un eveniment centrat pe patologia hepatică și gastrointestinală.

În perioada 12-15 iunie 2024, la Sinaia, are loc Congresul Național de Chirurgie 2024. Acest eveniment de prestigiu reunește profesioniști din domeniul chirurgical pentru a împărtăși cunoștințe, experiențe și inovații într-un mediu propice schimbului științific și dezbaterii academice.

Cancerul pulmonar: cum îl diagnosticăm imagistic și de ce se întâmplă uneori să îl omitem” este tema ce va fi abordată în cadrul unui nou webinar al Comunității OSC – Radiologie, găzduit de platforma EventsMax.ro. Webinarul va avea loc miercuri, 12 iunie, începând cu ora 16.00, pe Zoom.

Conferința Națională de Medicina Sportivă se va desfășura în perioada 13-15 iunie, la București.

În aceeași perioadă, are loc Conferința Națională cu participare internațională – Somnul și Respirația pentru un stil de viață sănătos!, care va fi organizată la Cluj-Napoca.

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro se reunește la Școala de Vară Caspa în 13-14 iunie 2024, la București. Vom parcurge împreună câteva lecții importante, care să susțină dezvoltarea asociațiilor de pacienți și să le transforme în voci importante ale sistemului de sănătate din România.

Vă invităm la conferința regională cu titlul „Managementul Integrat al Bolilor Cardiovasculare” în curs de creditare EMC! Evenimentul va avea loc în 13 iunie, începând cu ora 14.30, în incinta Spitalului NORD Pipera, Sala de Conferințe.

De asemenea, pe 15-16 iunie are loc ediția a 7-a a Congresului Internațional de Medicină Alternativă.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .