Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 20 februarie se va desfășura Sesiunea Grupului de Lucru SNMF GastRO, în cadrul căreia vor fi abordate teme privind diagnosticarea și monitorizarea pacienților cu patologii digestive și vor fi prezentate studii de caz bazate pe experiențe reale din cabinetul medicului de familie.

Cea de-a 14-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer va avea loc în perioada 21-24 februarie 2024 la World Trade Center, București și se va desfășura în format hibrid.

Cea mai amplă manifestare științifică adresată exclusiv medicilor – Conferința Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti se va desfășura online, tot în perioada 21 – 24 februarie.

În perioada 22 – 24 februarie, conferința Monitorizarea pacientului critic organizată la Sibiu va aborda teme precum: monitorizarea intra-anestezică, monitorizarea pacientului neurocritic și inteligența artificială în terapie intensivă.

Simpozionul 2024 de inovare în chirurgie vă așteaptă la București cu un program științific remarcabil, cu sesiuni dedicate IA, chirurgia robotică, influența lor asupra cercetării și educației precum și impactul lor clinic în chirurgia gastro-intestinală, repararea peretelui abdominal, urologie, ginecologie și chirurgie toracică. În perioada 22 – 24 februarie.

Pe 22 februarie va avea loc conferița Pediatru.ro la Brașov, cu tema Pediatria din perspectiva multidisciplinarității.

Cursul Pediatrics –Tehnici Osteopatice în Pediatrie este un curs nou în care se va învața, pe lângă tehnicile de lucru, efectuarea unei evaluări a bebelușului și înțelegerea parcursului pe care acesta îl va putea urma în primul an – primul an și jumătate din viața lui. Se va desfășura în perioada 22 – 25 februarie, la București.

Conferința Medic.ro Iași cu tema Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie se va desfășura în perioada 22 – 23 februarie.

Tot pe 22 februarie se va desfășura webinarul cu tema Obezitatea: de la Fiziopatologie la Tratament.

Clubul Regal al Medicilor va invita la simpozionul “Valva aortica in viziunea Heart Team”  care va avea loc, joi, 22 februarie 2024.In cadrul acestui simpozion, o echipă specializată, cu expertiză în evaluarea și managementul bolii aortice, va ofera o perspectivă cuprinzătoare, multidisciplinară asupra acestui subiect.

Pe 24 februarie se va desfășura cursul cu tema Tehnici de injectare cu toxină botulinică, dedicat medicilor dermatologi.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .