Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În perioada 9-11 mai are loc Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului.

Societatea Română de Chirurgie Estetică (SRCE) vă invită, într-un cadru minunat, chiar în inima pitorească a Deltei Dunării, la Congresul Național de Chirurgie Estetică 2024.

La Cluj-Napoca are loc a XXVII-a ediție a Conferinței Naționale a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie în perioada 9-11 mai.

În aceeași perioadă, în Timișoara, Societatea Româna de Flebologie și Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara organizează al 18 lea Congres Român de Flebologie care va reuni specialiști de marcă din țară și din străinătate în domeniul afecțiunilor veno-limfatice.

Clinica Integro din Cluj-Napoca va explica pe larg despre Rolul kinetoterapeutului în recuperarea vezicii neurogene și planșeului pelvin.

Conferința regională „Conexiuni multidisciplinare și interacțiuni în Medicina Internă” este organizată sub egida Uniunii Medicale Balcanice este coordonată științific de către Prof. Univ. Dr. Camelia Diaconu și de va desfășura în format fizic.

SomnoMed®, în parteneriat cu OrthoArt Lab și Orthoprofile , vă invită pe 10, 11 mai 2024 la o nouă conferință de certificare internațională SomnoMed® Academy, DIAGNOSIS AND MANAGEMENT OF OBSTRUCTIVE SLEEP APNEA.

Tot pe 10 și 11 mai, Societatea Română de Epidemiologie vă invită la cursul “Prevenirea Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (IAAM)”.

Pe 10 mai, la Alba Iulia, are loc Atelierul de neuropatie diabetica si picior diabetic, iar participarea la acesta reprezintă o șansă pentru medicii de familie de a contribui la diagnosticul precoce si corect al neuropatiei.

Ecografie MSK – Workshop Practic este conceput pentru Fizioterapeuți și Medici ce doresc să îți formeze abilitatea de a realiza, citi și interpreta o ecografie conform standardelor și protocoalelor internaționale. Acesta va avea loc la Iași.

Step By Step Education își propune să fie tot timpul lângă studenții facultăților de profil din România și pe această cale vă propune trei Workshops pentru studenți fizioterapeuți la început de drum.

Pe 11 mai, vă invităm la DentOP Dental Forum – prima conferință dedicată pacienților!

La nivel internațional, mai este luna în care se acordă o mai mare importanță sănătății mintale materne, iar prima săptămână este considerată Săptămâna Conștientizării Sănătății Mintale Materne. În acest sens, vă inităm la Săptămâna Sănătății Mintale Materne – ediția a IV-a, organizată la Timișoara.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .