Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

INFECȚII RESPIRATORII

Webinarul Noi perspective terapeutice în managementul infecțiilor respiratorii este dedicat medicilor interesați de abordarea interdisciplinară a acestor afecțiuni.

PEDIATRIE

Actualități în Pediatrie se desfășoară în perioada 15-16 februarie, la Brașov și este dedicată medicilor pediatri din județele Brașov, Sibiu, Covasna, Buzău.

OBEZITATE

Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2023 webinarul „Obezitatea și sindromul metabolic la intersecția dintre specialități” dedicat medicilor din specialitățile Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie, Recuperare medicală, Cardiologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Chirurgie generală.

CHIRURGIE PANCREATICĂ

Asociația de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică organizează, pe 16 februarie, webinar-ul cu tema Complicații vasculare în chirurgia pancreatică.

MANAGEMENT DENTAR

Destinată medicilor antreprenori fondatori și managerilor de clinici stomatologice, Școala Dental Office Managers este cel mai complex program din România dedicat pregătirii în management medical stomatologic.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.