Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

MEDICINĂ SPORTIVĂ

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) organizează în perioada 25-27 iunie, la Buzău un workshop gratuit, cu temele „Educația în Anti-Doping” și „Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante”.

ENDOCRINOLOGIE

Cel de-al 31-lea Congres Național de Endocrinologie are loc în perioada 25 – 28 iunie 2023, la Oradea.

FARMA

DC News Media Group va organiza conferința cu titlul ”Noua strategie farmaceutică, inovația și accesul la medicina de standard european în România” pe 27 iunie 2023. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 09:00, la Pullman București, sala Mexico&Seoul.

PNEUMOLOGIE

Medici, autoritati și reprezentați ai pacienților explică posibilitățile pe care le au actorii locali, ONG-uri, asistenți sociali, asistenți medicali comunitari, mediatori sanitari în a oferi servicii integrate pentru pacienții cu TB și familiile lor, la evenimentul online Servicii comunitare integrate pentru pacienții cu tuberculoză si familiile lor, pe 28 iunie.

CARDIOLOGIE

Școala pentru Sănătatea Inimii LIVE din cadrul proiectului Fundației Medpark – “O oră pentru sănătate” abordează pe 28 iunie tema: “Cum poți opri îmbătrânirea vaselor și inimii”.

Societatea Română de Cardiologie vă invită la cursul ”Insuficiența cardiacă – de la UPU până la externare” ce se va desfășura în format fizic, la Craiova, Aula Magna – Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova, în data de 30 Iunie 2023.

GENETICĂ

Pe 29 – 30 iunie are loc în format hibrid evenimentul cu tema: „Bolile genetice de metabolism în patologia copilului și a adultului ”, ediția a 4-a. Manifestările reunesc lectori din străinătate, specialiști în acest domeniu, și sunt organizate sub egida UMF Cluj-Napoca și a Societății Române de Genetică Medicală (SRGM).

MEDICINĂ DENTARĂ

Exersează cele 10 tipuri de suturi în cadrul Workshop-ului Hands-on de Suturi în Chirurgia Orală, pe 29 iunie.

DOM Summer Seminar este destinat medicilor antreprenori fondatori și managerilor de clinici stomatologice care doresc să se dezvolte în sfera managementului medical. Pe 1 iulie, la Iași.

A.T.I.

Cea de-a 6-a Conferință de medicină și terapie intensivă perioperatorie va avea loc în perioada 29 iunie – 2 iulie 2023, în Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat sub patronajul UMF Iuliu Hațieganu, va fi creditat de Colegiul Medicilor din România și se va desfășura într-un format hibrid.

CHIRURGIE ESTETICĂ

Pe parcursul a 3 zile, în umbră grandioasă a înaintașilor și a Munților Carpați, Societatea Română de Chirurgie Estetică inițiază un dialog științific al comunității profesionale naționale cu cea internațională, cu partenerii din industrie, un dialog inter-generațional ,pluridisciplinar ,reunind peste 200 de participanți într-un prestigios cadru istoric, cultural și natural al României: Conferința Internațională de Chirurgie Estetică.

 

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.