Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

DIABET

Asociația Română de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică vă invită la o nouă ediție a Școlii de Vară, în format fizic în perioada 15-16 mai, la Ibis Styles Bucharest City Center.

Tema Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din 21 – 24 Mai 2023 este Tradiție în Diabetologia Românească.

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași organizează conferința Artificial Intelligence and Healthcare, unde prof. emerit John Stephen Wyatt, specializat în pediatrie neonatală, va introduce audiența în lumea unui sistem medical bazat pe inteligența artificială.

DERMATOLOGIE

Al doilea Congres de Tricologie din România are loc pe 15 și 16 mai, în București și are ca focus problemele scalpului.

OFTALMOLOGIE

Tema ediției de anul acesta a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor este “Oftalmologia pentru toate vârstele”. Conferința se va desfășura la Iași, între 17 și 20 mai.

PSIHIATRIE

Unul dintre cele mai importante evenimente medicale din domeniul psihiatriei a ajuns la a VII-a ediție: Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023” va avea loc între 17 și 21 mai la Galați.

FLEBOLOGIE

Ediția cu numărul 17 a Congresului Național de Flebologie are loc între 18 și 20 mai la Timișoara și adresează medicilor specializați în dermatologie, chirurgie, medicină de familie, radiologie etc.

NEFROLOGIE

În perioada 18 – 20 mai, Conferința NefroCall se va desfășura la Cluj-Napoca. Sesiunile științifice vor continua să acopere subiecte cheie, extrem de actuale și practice, cu o înaltă valoare științifică, referitoare la managementul bolilor cronice de rinichi prezentate de lectori de renume național și internațional, cu experiență în domeniul nefrologiei.

PSIHIATRIE

Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” au loc în perioada 18 – 20 mai și include workshop-uri la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” și sesiunile plenare la Palatul Parlamentului.

GASTROENTEROLOGIE

În perioada 18 – 19 mai se desfășoară în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București Conferința Tendințe și Perspective în Gastroenterologie.

MEDICINĂ DENTARĂ

Ediția aniversară a Conferinței Internaționale de Estetică Dentară are loc în perioada 18 – 20 mai la București și va sărbători într-un cadru spectaculos, de film – 20 de ani de SSER, 20 de ani de excelență în estetică dentară, 20 de ani de evenimente de succes.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Medicii de familie din România sunt onorați să vă anunțe că, și în anul 2023, vor continua tradiția și vor organiza sub egida Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF), Conferința Națională ”Ziua Medicului de Familie 2023”, care se va desfășura perioada 18-21 mai 2023, la Iași.

ONCOLOGIE

Divizia Tinerilor Medici Oncologi a Societății Naționale de Oncologie Medicală din România are plăcerea de a vă invita să luați parte la cea de-a treia ediție a Forumului Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi, eveniment cu participare internațională, dedicat tinerilor profesioniști din oncologie și specialitățile conexe.

ULTRASONOGRAFIE

Evenimentul central anual al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie – devenit tradițional și popular, atât prin calitatea programului științific multidisciplinar, cât și prin prezența a numeroase personalități din mediul academic medical național și internațional – se va organiza anul acesta, în perioada 18-20 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

MEDICINĂ VETERINARĂ

Echocardiography Conference include un workshop de ecocardiografie nivel intermediar-avansat la Clinica A&A Medical Vet si o conferinta de doua zile cu cele mai noi informatii din domeniul ecocardiografiei la World Trade Center Bucuresti.

FIZIOTERAPIE

Conferința Internațională de Fizioterapie, ediția a III-a, va avea loc online în perioada 20 – 21 mai 2023. Evenimentul aduce împreună experți în recuperare medicală, neuroplasticitate, medicină, osteopatie și strength & conditioning cu scopul de a oferi cele mai noi si eficiente informatii despre recuperarea coloanei vertebrale, articulției umărului și a membrului superior în totalitate, recuperarea în patologia articulației șoldului și a articulației genunchiului, recuperarea neurologică în pediatrie.

CLINICI PRIVATE

ComuniHealthCare este un eveniment pentru specialiștii din piața serviciilor medicale și se desfășoară pe 20 mai la București.

NUTRIȚIE

A 5-a ediție a Conferinței Internaționale NNS – Nutriție. Nutrienți. Sănătate va avea loc în format fizic în perioada 21-23 mai 2023 la Hotel Zenith Mamaia

Poți vedea lista integrală a evenimentelor din sănătate din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare miercuri, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.