tanasescu rodica.jpg„mf – ziarul medicului de familie” organizeaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania o noua editie a Medical Forum la Constanta, in perioada 10-11 iunie 2014, la Hotel Ibis.

Alaturi de moderatorul conferintei, Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, vor participa specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului medical cat si lectori de pe plan local, care vor dezbate problemele si provocarile cu care se confrunta sistemul medicinei de familie. Manifestarea este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 credite EMC.

De asemenea, Pharma Business organizeaza sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum in Constanta, in perioada 11-12 iunie, tot la Hotel Ibis. Moderatorul conferintei va fi Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele CFR. Manifestarea este acreditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 credite EFC pentru farmacisti si in curs de creditare EMC pentru asistentii de farmacie.

Participantii la Medical Forum si Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.
Pentru informatii suplimentare: Ada Voicu, telefon 0756 111273, sau e-mail ada.voicu@pharmabusiness.com.ro