„mf – ziarul medicului de familie” organizeaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania o noua editie a Medical Forum Cluj Napoca, pe 10-11 martie, la Hotel Golden Tulip, Str. Observatorului, nr.129 , incepand cu ora 10.00.

Alaturi de moderatorul conferintei, Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, vor participa specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului medical cat si lectori de pe plan local, care vor dezbate problemele si provocarile cu care se confrunta sistemul medicinei de familie in noul an. Manifestarea este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 credite EMC. Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare.

De asemenea, Pharma Business organizeaza in parteneriat cu Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum Cluj Napoca, pe 11 si 12 martie, tot la Hotel Golden Tulip, incepand cu ora 14.00. Moderatorul conferintei va fi Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa. Manifestarea este acreditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 credite EFC pentru farmacisti si in curs de creditare EMC pentru asistentii de farmacie.

Pentru informatii suplimentare: Lavinia Neagu, telefon 0756. 111.274, sau e-mail: evenimente@pharmabusiness.com.ro