Săptămâna 31 iulie – 6 august aduce o serie de evenimente interesante pentru medicii din diferite specializări, mai ales pentru stomatologi și pentru cei interesați de cursuri de perfecționare. Iată selecția noastră pentru perioada care urmează.

Află cum să reacționezi în timpul momentelor critice și parcurge pas cu pas protocolul de Basic Life Support în cadrul Workshop-ului Hands-on de Urgențe Medicale în Cabinetul Stomatologic.

Manevrează controlul șlefuirii cu ajutorul cheii de silicon și aplică principiile de preparare cu prag și fără prag în cadrul celor doua zile de Workshop Hands-on de Șlefuirea Bontului Protetic.

Despre Scleroza Multiplă de la SIMPTOME la TRATAMENT se va discuta cu explicații direct de la medicul specialist, prof. dr. Rodica Bălașa, medic primar neurologie. Discuția va fi moderată de Rozalina Lăpădatu, președinta Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune.

NOVAMIND EDU organizează Curs Practic Injectii, Perfuzii si Branule în Suceava şi se adresează tuturor persoanelor care studiază sau activează în domeniul medical şi vor să acumuleze noi cunoştinte.

Între 1-7 august se desfășoară Săptămâna Mondială a Alăptării, iar Spitalul Regina Maria Brașov sărbătorește prin organizarea unor întâlniri tematice gratuite pentru mămici și viitoare mămici.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.