Eutron_logo.png

In ultimii ani sistemul de sanatate romanesc a suferit o dezvoltare haotica, lipsita de coerenta si care nu a avut in vedere o perspectiva de ansamblu, ci doar solutionarea unor probleme punctuale.

Eutron isi propune sa schimbe aceasta paradigma, prin sustinerea spitalelor si clinicilor din Romania in implementarea unor solutii care sa aduca imbunatatiri nu doar in relatia cu pacientii ci si in modul in care personalul medical desfasoara diferite procese, dar si in sustinerea managementului medical modern prin centralizarea datelor si informatiilor relevante si prin implementarea unor solutii care sa sustina activitea organizatiei in ansamblul ei.

In vederea imbunatatirii relatiei cu pacientii, Eutron propune solutiile de administrare a fluxului de pacienti si solutiile de comunicare digitala. Acestea nu se limiteaza doar la realizarea de programari on-line sau telefonic, ordonarea cozilor la diferitele cabinete sau afisarea de continut publicitar, ci reprezinta o platforma de comunicare ce poate aduce imbunatatiri cruciale in experienta pacientilor.

„Valoarea solutiilor noastre consta in informatiile pe care le pot furniza in vederea optimizarii proceselor, informatii precum: structura fluxului de pacienti pe intervale orare, timpul mediu de servire al unui pacient, timpul mediu de asteptare al unui pacient si alti astfel de indicatori de performanta ai unei institutii de sanatate”, explica Dan Tone, Directorul General Eutron.

„Utilizand solutiile de comunicare digitala, pacientii pot capata o intelegere mai buna a serviciilor si politicilor clinicii sau spitalului, fara costuri aditionale pentru tiparirea de materiale”, continua Dan Tone.

Trasabilitatea este un concept ce genereaza necesitatea utilizarii solutiilor de identificare automata, propuse de Eutron. Implementarea acestor solutii permite – Identificarea corecta a pacientului; Corelarea precisa a probelor recoltate cu fiecare pacient; Confirmarea medicamentatiei corecte pentru fiecare pacient; Confirmarea dozajului corect si a momentului de administrare corect.

eutron_colaj.jpg

Aceste solutii utilizeaza identificare prin coduri de bare sau alte tehnologii de codificare. Sistemele asigura reducerea erorilor umane, cresterea eficientei prin eliminarea timpilor aferenti operatiilor scriptice si confidentialitatea datelor. „Solutiile nostre de identificare automata se pot extinde la identificarea pacientilor utilizand cardurile de fidelitate dar si la inventarierea si urmarirea instrumentarului ” completeaza Dan Tone.

In completarea solutiilor destinate sistemului de sanatate, Eutron ofera solutii de transport prin tub cu aer. Conecatrea punctelor critice din spital precum blocurile operatoare, laboratoare, bancile de sange sau punctele farmaceutice, permite transportul rapid si in deplina siguranta a probelor recoltate, rezultatelor, medicamentatiei, pungilor de sange, instrumentarului si altor astfel de elemente pentru care timpii de asteptare pot duce la agravarea starii pacientilor. Resursa umana utilizata ptr. transportul intern, devine disponibila pentru a executa operatiile necesare actului medical direct.

Cu o experienta vasta in numeroase alte ramuri de activitate, Eutron ofera clinicilor si spitalelor solutii de securitate adaptate nevoilor si cerintelor specifice sectorului medical. Monitorizarea video a diferitelor zone din ambulatoriu, controlul accesului in zone sensibile precum blocurile operatoare sau zonele de terapie intensiva, precum si sistemele de pontaj al angajatilor, sporesc gradul de siguranta atat pentru pacienti, cat si la nivelul institutiei. Aceste solutii sunt completate de sisteme de detectie si alarmare antiefractie si solutii de securitate mecanica.

„Calitatea solutiilor noastre, flexibilitatea si preocuparea noastra de a rezolva problemele clientilor nostrii, sunt motivele pentru care Eutron si-a consolidat pozitia in piata de specialitate. Suntem preocupati permanent sa implementam cu succes solutii care sa conduca la modernizarea serviciilor medicale, reducerea erorilor umane, cresterea sigurantei, imbunatatirea eficientei, diminuarea costurilor si cresterea increderii pacientilor in actul medical. Avem capacitatea de a sustine prin solutiile noastre institutii medicale de orice dimensiune si avem permanent in vedere constrangerile de buget care din pacate sunt frecvente in sectorul medical”, concluzioneaza Dan Tone.

Pentru detalii suplimentare asupra portofoliului de solutii, nu ezitati sa contactati Eutron telefonic (0372 130 520), pe e-mail (office@eutron.ro) sau sa accesati site-ul www.eutron.ro.