Enlife Solutions reprezinta exclusiv in Romania firma Integra Lifescience, USA  pentru zona de ortopedie si anume solutiile de chirurgia piciorului, mainii si umarului, precum si o pentru o nisa din medicina regenerativa (tubul si mansonul protector pentru nerv).

In zona de Ortopedie firma romaneasca a avut deja oportunitatea de a oferi solutii  la cerere unor spitale publice si private pentru chirurgia  piciorului  prin utilizarea:  sistemelor de placi de Lapidus, osteotomii, artrodeze, calcaneu standard si  minim-invaziv (TruseleTotal Foot System 2), pentru  antepicior, hallux-valgus (Forefoot System, Suruburi Herbert si Scoabe),  pentru sutura minim-invaziva a rupturilor de tendon Achile (Achillon ®) iar in zona de Ortopedie Pediatrica suruburile subtalare din titan pentru artroerezis (MBA System) indicate in tratamentul piciorului plat.

“ Lucrez de 18 ani in domeniul dispozitivelor medicale si de 12 ani in cel al osteosintezei si intotdeauna am primit acelasi feedback de la medici: Isi doresc  un instrumentar  bine facut, simplu , intuitiv, specific pentru un anumit tip de interventie, implanturi la un pret competitiv  si posibilitatea de a primi din partea mea o tehnica chirurgicala coerenta sau de a fi asistati in primele operatii de un consultant din partea firmei. Oferim acelasi suport profesional si astazi si in viitor. Chiar mai mult decat atat: daca operatia are un caracter special, orginal ne ocupam sa o mediatizam prin canalele noastre de comunicare online( blog, pagini si grupuri de Facebook). in general pe social media. Ne plac detaliile pentru ca ele construiesc un caz reusit”, a mentionat Managerul Enlife Solutions, Alin Ladaru.

Solutiile Integra Lifescience USA sunt prezente in website-ul www.enlife.ro, o platforma de e-commerce si  de prezentare  pentru diverse  alte specialitati medicale:  chirurgiei generala, ORL, pentru recuperare (orteze pentru adulti si copii, dispozitive de mers, etc.), neurochirurgie (sisteme de fixare a coloanei vertebrala), instrumentare generale si specifice pentru blocul operator. Platforma www.enlife.ro se doreste a fi un magazin online si unul de informare in primul rand pentru medicii specialistisi secundar pentru publicul larg.

“Ne implicam in prezent si in proiecte educationale pentru medici rezidenti si specialisti din ortopedie si traumatologie, oferindu-le posibilitatea de a participa la cursuri de pregatire in strainatate, congrese de specialitate sau stagii de pregatire “surgeon to surgeon” ,  participam activ la evenimentele  nationale de profil si congresele internationale si oferim un suport de comunicare  online despre cursuri si evenimente”, spune PR-ul companiei.

 

De ce ar fi interesanta colaborarea cu noi pentru un spital si sectia de ortopedie?

Pentru ca :

  • avem expertiza si logistica sa sustinem operatiile pe “ picior”
  • Propunem cel mai nisat portofoliu din Romania pentru chirurgia piciorului pentru o populatie cu probleme din ce in ce mai diverse privind aceasta patologie si cele asociate( piciorul degenerativ, neuropat, diabetic, monturi, traumatisme)
  • 2 sisteme importante Trusa de Antepicior( Forefoot) si Trusa Universala de picior( Total Foot System 2) contin implanturi care pot fi achizitionate si decontate si prin programul national AP Trauma.
  • Instrumentarele sunt intuitive iar implanturile dedicate si eficiente cost-performanta.
  • Spitalul va face economii pe termen mediu si lung prin implementarea acestor sisteme in sectiile de ortopedie.

Pentru mai multe informatii, accesati office@enlife.ro