copil1.jpgAproximativ 600 de prescolari, elevi si liceeni de la Scoala Internationala Bucuresti vor organiza, sambata, in cadrul campusului, un carnaval de sfarsit de an, ce are drept scop strangerea de fonduri pentru reamenajarea sectiei de pediatrie a Institutului Oncologic din Capitala.

Potrivit unui comunicat transmis, elevii vor desfasura atat activitati civice si educative, de strangere de fonduri, cat si intreceri si activitati de amuzament. Copii cu nationalitati, religii si rase diferite vand, in scop caritabil, dar si pentru propria scoala obiecte realizate de ei.

Este vorba despre obiecte artizanale, desene, un CD inregistrat cu melodii cantate de ei si o carte de bucate cu retete adunate de parinti, din tarile din care acestia provin, sub titlul Cartea Internationala de Bucate.

„Ajutati de parinti si de profesori, copiii de la International School of Bucharest vor strange fonduri atat in scop caritabil pentru a ajuta la renovarea sectiei de pediatrie a Institutului Oncologic, cat si in scop educativ pentru cumpararea de instrumente muzicale, necesare infiintarii unei orchestre a scolii”, se arata in comunicatul de presa.