Timp de patru zile, între 4 și 7 septembrie, echipa portalului specializat RoDiabet.ro este prezentă la Poiana Brașov, la cea mai importantă întâlnire a diabetologilor români din această toamnă, cea de-a 48-a ediție a Congresului Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Diabetologi din întreaga țară, alături de specialiști din zone conexe, precum cardiologie, nefrologie, endocrinologie sau medicină de familie, sunt prezenți la manifestarea științifică organizată sub tematica: ”Make science together for PRESENT and FUTURE!”.  Congresul include: sesiuni științifice, evenimente în premieră, sesiuni ale medicilor rezidenţi și postere, sesiuni comune cu specialități conexe și simpozioane satelit.

Vă așteptăm la standul RoDiabet pentru a discuta despre noutățile științifice prezentate, studiile de caz cele mai interesante sau lucrările științifice care v-au atras atenția. Materialele realizate împreună vor fi publicate pe platforma www.rodiabet.ro și pagina de Facebook Rodiabet: https://www.facebook.com/RoDiabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici