Congresul Internațional al Ficatului 2022 se va desfășura în perioada 22-26 iunie 2022 la Londra și va fi găzduit de Asociația Europeană pentru Studiul Ficatului (EASL), unde delegații din întreaga lume se vor întâlni pentru a discuta și a-și prezenta cele mai bune idei și tehnologii inovatoare despre o îngrijire medicală cât mai bună a ficatului, hepatologie, boli hepatice, hepatite virală, cancer hepatic și transplant.

EASL 2022 va fi organizat în format hibrid, onsite și digital. Întâlnirea fizică va avea loc la ExCel London, o locație bine conectată la orice mijloc de transport. EASL 2022 va fi cel de-al 55-lea Congres Internațional Anual al Ficatului de la Londra.

Persoanele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie accesând EASL 2022. Cei care doresc să adreseze întrebări, o pot face completând formularul de contact sau scriind la adresa de e-mail info@congress-easl.com.

EASL – The European Liver Study Association este o comunitate fondată în anul 1966. Este una dintre organizațiile de top care lucrează pentru o mai bună sănătate a ficatului. EASL își propune să creeze o platformă pentru a obține cunoștințe și expertiză în cele mai bune practici și cele mai recente descoperiri științifice din hepatologie.