De la începutul anului 2020 ne reconfigurăm” , ne răspunde Dragos Butufei, consultant specializat, întrebat despre activitățile din ultima perioadă. Într-un material publicat anul trecut, Dragoș amintea despre reziliență și despre proiectele în care era implicat.

Reziliența este capacitatea de a te adapta într-o manieră pozitivă la o situație negativă. Iar construirea rezilienței o faci cu 5 capabilități: perspectivă; inteligență emoțională; scopul, valorile și punctele forteconexiunile și gestionarea energiei fizice.”

Anul acesta ne povestește mai multe despre cum situația din ultimul an nu a reprezentat un impediment, ci o oportunitate pentru a putea contura cel mai nou proiect al său – Doctor Tom.

Covid-19 testează principiile și valorile noastre. Ajunși într-un maxim tehnologic al erei contemporane, suntem victime colaterale ale unui minim de subzistență. Cel mai important în aceste vremuri tulburi este să ramanem sănătoși, bine cu noi și să facem tot ce putem cu ce avem la îndemână, fără a rămâne blocați cu gândul la ce a fost sau va fi.

Motivația pentru acest proiect de suflet vine tocmai din realitatea pe care o trăim cu toții astăzi și din dorința de a putea contribui la un viitor mai bun, menționează Dragoș: “Situația actuală m-a determinat mai mult ca oricând să mă gândesc la ce pot face și mai bine pentru comunitate și pentru generațiile viitoare. Am 3 piloni după care mă ghidez: sănătatea, educația și copiii.

Având la bază acești 3 piloni am considerat că este momentul oportun pentru lansarea primului kit multi-brand cu o astfel de selecție pentru bebeluși. Brandurile selectate sunt premium și sunt validate medical.

Dragoș ne oferă garanția colaborării cu branduri internaționale de nișă, toate respectând promisiunea unui viitor sustenabil: “Noul proiect ‘Doctor Tom’ vine cu garanția mea ca și fondator. Este parte din mine.

Doctor Tom pornește la drum alături de parteneri de încredere, oferind servicii personalizate pentru întreaga familie:

  • Clinica Nativia București – Experți în obstetrică și ginecologie;
  • Clinica New Life Timișoara – Cea mai avansată clinică de ginecologie din Timișoara;
  • DDS Diagnostic – Prima companie 100% românească dedicată inovării în domeniul diagnosticului in-vitro;
  • Cristina Vancsa – Primul medic din țară devenit consultant advanced certificat al școlii germane Die Trageschule Dresden în purtarea bebelușilor și a copiilor;

  • Helvetia Luxury Watches – Companie cu tradiție în lumea ceasurilor, a bijuteriilor și a accesoriilor;
  • Kinder Studio – Primul studio foto profesional din București dedicat bebelusului și familiei și
  • Tema Novel Art – Importator unic în România pentru Ergobaby, Kit and Kin, Recaro, Skinhaptics, Timboo, Zazu și alte branduri premium.

Strategia de dezvoltare pentru anul viitor cuprinde selecția unui partener medical nișat în fiecare oraș reprezentativ din România: “Începem în București alături de Clinica Nativia, iar în Timișoara alături de Clinica New Life.” Pentru fiecare kit Doctor Tom achiziționat, vei putea beneficia de cadouri pentru întreaga familie. Te rog să găsești lista completă de surprize aici: https://doctortom.ro/prieteni/.

Doctor Tom pentru zona de Corporate

Doctor Tom se gândește și la companii și îți poate pregăti concepte unice: concierge corporate offer, servicii profesionale, training-uri personalizate.“Pe lângă acestea, voi oferi în continuare cele mai bune practici tuturor companiilor și operatorilor din sănătate.” ne asigură Dragoș.

Dragoș Butufei este alături de noi din 2015 și sustine comunitatea mai mult ca oricând: “Oamenii sunt Companii. Companiile sunt Oameni. Una fără cealaltă nu se poate.

Prin conceptul dezvoltat sub brandul propriu – DOCTOR TOM – Dragoș își dorește să împărtășească întreaga experiență membrilor din comunitate și nu numai, pentru a învăța unii de la ceilalți și de a dezvolta împreună.

Detalii despre Dragoș gășiti și pe pagina Doctor Tom: https://doctortom.ro/despre-doctor-tom/