schwabe_logo.jpgDr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, lider mondial in cercetare si dezvoltare, precum si in producerea de medicamente pe baza de extracte din plante, anunta achizitionarea companiei farmaceutice Dr. Peithner Holding GmbH, Vienna, Austria.

Astfel, Schwabe isi va extinde prezenta in Austria si in Europa Centrala si de Est.

Claudiu Tronciu, Director general Arzneimeittel Schwabe International Pharma Romania, a declarat: „Schwabe demonstreaza inca odata ca este liderul mondial in piata de produse fitofarmaceutice si homeopatice. Dupa achizitia de anul trecut a Enzymatic Therapy prin sucursala sa americana, Nature’s Way, Schwabe isi intareste pozitia in Europa Centrala acumuland, dupa o colaborare de 50 de ani, excelenta expertiza de vanzari si marketing a companiilor din grupul Peithner (ASI, Austroplant si Dr. Peithner). In acest mod, un intreg portofoliu de medicamente pe baza de plante printre care si Kaloba, Prostakan si Tebokan, deja lansate in Romania, vor fi mai accesibile pe toate pietele acoperite de Schwabe si Peithner”.

Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals este o companie de familie infiintata in 1866, care are sediul la Karlsruhe, Germania. De peste 140 de ani, Schwabe si-a dedicat activitatea furnizarii catre pacienti si profesionistii din sanatate a produselor medicamentoase naturale si solutiilor naturale de ingrijire a sanatatii. Astazi, grupul are mai mult de 20 de subsidiare precum si joint ventures in lume, produsele sale fiind prezente in peste 60 de tari, vanzarile sale depasind 500 de milioane de euro.