Centrul de cardiologie intervențională ARES din Spitalul Monza are din luna august un nou director medical. Dr. Iulian Călin, medic primar cardiolog, va ocupa această funcție și va coordona activitatea echipei medicale, atât în zona de ambulatoriu cât și pe secția de cardiologie din spital.

Dr. Iulian Călin profesează în ARES încă din perioada rezidențiatului, din anul 2015, și este unul dintre medicii care s-au format în cadrul ARES, lucrând îndeaproape cu dr. Dan Deleanu, dr. Marin Postu și echipa medicală ARES. Are o bogată experiență profesională, care include proceduri structurale minim invazive, precum Mitraclip și TAVI, revascularizări complexe coronariene și periferice, precum și tratamentul minim invaziv al malformațiilor cardiace congenitale. În calitate de director medical, dr. Iulian Călin își va continua activitatea profesională atât la sală, cât și în ambulatoriul de cardiologie ARES, unde primește pacienții la consultație.

”Am acceptat cu optimism această provocare, pentru că voi lucra cu o echipă tânără, unită și hotărâtă să demonstreze că medicina în România se poate face la cele mai înalte standarde. ARES este locul unde am crescut profesional și am avut ocazia să tratez patologii complexe. Îmi doresc să menținem și să creștem acest climat profesional, să ridicăm constant calitatea serviciilor și procedurilor pe care le oferim pacienților, să continuăm să inovăm acolo unde pacienții noștri au nevoie de soluții în premieră. Suntem unul dintre cele mai căutate centre private de cardiologie, cu proceduri diverse și complexe, iar provocarea este să fim mereu la înălțimea acestui standard pe care l-am creat în cei peste 10 ani de activitate”, a declarat dr. Iulian Călin, directorul medical ARES Monza.

Dr. Călin va coordona o echipă de specialști cu pregătire atât în țară cât și în străinătate. Din echipa ARES Monza fac parte peste 20 de medici cardiologi intervenționiști și clinicieni cu experiență și competențe în cardiologie intervențională, aritmologie și electrofiziologie, ecografie tranesofagiană și doppler.