Colectivul Ambulatoriului de diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, coordonat de medicul primar Claudiu Cobuz, a dorit să ofere o bucurie copiilor cu diabet zaharat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Copii cu vârste cuprinse între 5-15 ani (5 fete şi 5 băieţi) au primit daruri de la Moş Crăciun.

”Chiar dacă suntem în plină pandemie, nu am uitat de tradiţii şi am pregătit cadouri pentru micuţii noştri pacienţi. Este frumos când primim ceva, dar mult mai frumos este atunci când dăruim, când noi aducem bucurie în inimile şi-n sufletele celor care trec prin grele încercări. Bucuria lor este de fapt adevărata noastră bucurie.

Sărbătorile sunt cel mai bun prilej de a ne reîntoarce mai mult şi mai profund către ceilalţi, acum fiind şi momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei pentru copiii cu diabet zaharat care îşi doresc cu adevărat sănătate şi care nu trebuie să uite că în spatele fiecărui nor este o rază de soare”, a spus Dr. Claudiu Cobuz, Medic primar şef Secţie diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice,
Spitalul Judeţean Suceava.