O asociaţie din Germania a donat mai multe paturi, noptiere şi saltele pentru secţiile de pediatrie ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, valoarea bunurilor care au ajuns la unitatea medicală fiind estimată la 20.000 de euro, a informat conducerea instituţiei.

Asociaţia Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V. din Germania, reprezentată prin prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann, a făcut noi donaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, constând în 42 de paturi de spital şi 85 de noptiere folosite, precum şi 42 de saltele noi, cu o valoare totală estimată la 20.000 Euro. Asociaţia din Germania a donat aceste bunuri pentru secţiile de pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad„, se arată într-un comunicat de presă al SCJU Arad.

Donaţia a fost efectuată după ce preşedintele asociaţiei germane a efectuat, în această vară, o vizită la spitalul din Arad pentru a vedea care sunt nevoile secţiilor în care sunt internaţi copiii.

„Aceste dotări sunt necesare atât pentru copii cât şi pentru mămicile internate cu ei. Pe această cale doresc să îi mulţumesc domnului profesor pentru ajutorul acordat şi sperăm să colaborăm şi pe viitor”, a declarat managerul SCJU Arad, Carmen Lucuţa. AGERPRES