Dr. Andrei Chiper Leferman, medic specialist medicină de laborator, s-a alaturat echipei medicale din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși.

Dr. Andrei Chiper Leferman a fost medic rezident al spitalului, a promovat examenul pentru obținerea titlului de medic specialist și a început deja activitatea în cadrul Laboratorului de analize medicale. În acest moment, Spitalul din Buhuși are pe această specialitate paraclinică are 2 medici, 3 cadre cu studii superioare (biolog, chimist, etc), 4 asistenți medicali și o îngrijitoare.

De asemenea, la finele lunii aprilie a avut loc examenul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. În urma acestui examen, dr. Vasile Crețu își va începe activitatea la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși. Ministerul Sănătății a aprobat înființarea cabinetului de Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, acest obiectiv făcând parte din planul de management al unității spitalicești. Pentru această patologie vor fi accesibile și serviciile de spitalizare de zi, iar în perspectivă se dorește înființarea unui compartiment de spitalizare continuă.