Doar 3 zile până la Webinarul aniversar “Antibiotice 65: Medicamente care au făcut istorie” 

Mai aveți doar trei zile în care vă puteți înscrie gratuit la webinarul aniversar ”Antibiotice 65 de ani – Lucrăm de-o viață pentru viață”, creditat cu puncte de educație medicală continuă.

Sesiunea are loc joi, 22 octombrie 2020, la 6 și 5 pm, este creditată cu 6 puncte EMC și aduce pe agendă profesioniști recunoscuți din domeniul sănătății. Peste 200 medici s-au înscris deja și vor participa la lucrări.

Ec. Ioan NANI, Directorul General Antibiotice SA, va vorbi despre compania care de 65 de ani produce medicamente în România și a reușit să se transforme într-unul din cei mai importanţi producători români de medicamente generice și să însănătoșească generaţii de oameni.

Prof. Dr. Daciana BRĂNIȘTEANU de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași va prezenta “Dermatocorticoizii – standardul de aur în dermatologie” iar Prof. Dr. Adrian STREINU CERCEL de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București ne va povesti cum am ajuns “De la penicilină la Moldamin”.

Participarea tuturor medicilor este GRATUITĂ, cu condiția înregistrării prealabile la webinar. Evenimentul este creditat cu 6 puncte EMC, cu susținerea furnizorului de credite Asociația Dermatologilor din Moldova.

Pentru a vă înscrie la webinar completați formularul de participare disponibil AICI.

Pentru detalii suplimentare despre webinar puteți accesa pagina întâlnirii disponibilă AICI.

Webinarul din 22 octombrie 2020 este prima întâlnire dintr-o serie de 5 evenimente educaționale dezvoltate de Antibiotice SA cu sprijinul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii.

Seria de webinarii va continua cu o ediție dedicată farmaciștilor, organizată în 4 noiembrie 2020.

Intrați pe www.antibioticelemileniuluitrei.ro pentru a afla detalii despre programul seriei de webinarii și pentru a vă înscrie.