Gumzzz este motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie care adună într-un singur loc toate clinicile și cabinetele stomatologice din țară și nu numai. Astfel, te conectăm rapid cu pacienți din toate orașele din țară și din străinătate care caută un medic dentist de încredere și un cabinet ca al tău.

Gumzzz, este un produs inovator, unic în România, o platformă care aduce beneficii pe termen lung atât pacienților, cât mai ales unităților stomatologice din România. Platforma oferă acces nelimitat pacienților către serviciile stomatologice de care aceștia au nevoie și oferă clinicilor și cabinetelor dentare un mediu integrat și facil de gestionare a programarilor, de promovare online și de dezvoltare a businessului.

Platforma s-a dezvoltat rapid, iar la 3 luni după lansare, ne bucurăm că le putem oferi pacienților acces la peste 50 de clinici și cabinete din 16 orașe din România pentru a-și rezolva orice problemă stomatologică într-un mediu digital transparent, simplu de utilizat.

Gumzzz te ajută să îți dezvolți clinica stomatologică

  • Ajungi mai ușor la pacienți

Folosind platforma Gumzzz pentru a-ți lista clinica și serviciile, ai șansa de a-ți crește vizibilitatea și de a-ți îmbunătăți imaginea în rândul pacienților. Astfel, aceștia își construiesc percepția pe baza profilului tău, a comunicării cu tine și a serviciilor pe care le oferi. După ce au beneficiat de serviciile tale, pacienții îți pot evalua clinica și activitatea într-un mod verificat și transparent, oferindu-ți feedback direct și ajutând la crearea unei reputații online pentru cabinetul  sau clinica ta. ajutându-i și pe alții să ia o decizie informată în legătură cu cabinetul tău sau clinica ta.

  • Beneficiezi de o ședință foto profesională gratuită

Gumzzz alege să ajute orice unitate stomatologică pentru a-și dezvolta prezența în mediul online. De aceea, în momentul în care o clinică sau un cabinet se alătură platformei, dar îi lipsesc fotografiile profesionale de prezentare, ne asigurăm că va beneficia de o ședință foto gratuită.

  • Câștigi un flux constant de pacienți

Odată ce clinica sau cabinetul capătă vizibilitate, poți să-ți asiguri un flux constant de pacienți prin a practica diferite promoții sau diverse alte metode de promovare pe care ți le vom pune la dispoziție. Pentru comunicarea și programarea ușoară a pacienților, platforma îți oferă opțiunea de chat în timp real.

  • Ai acces la un sistem performant de management al clinicii

Platforma Gumzzz îți oferă multiple funcționalități, de la gestionarea online a programarilor și integrarea funcționalității de plată cu cardul, până la diverse tipuri de asigurări pentru ca afacerea ta să rămână profitabilă și accesibilă mai multor categorii de pacienți. În plus, te sprijinim cu  materiale promoționale pentru ca tu să-ți dezvolți rețeaua de pacienți din Gumzzz.

  • Gumzzz Finance

Gumzzz îți oferă posibilitatea de accesa, în mod rapid și facil, planuri de finanțare pentru modernizarea cabinetului/clinicii sau achiziționarea de tehnologii și echipamente noi.

  • Cursuri de business pentru stomatologi

Susținem dezvoltarea business-ului vostru! De aceea, începând din toamnă, prin intermediul Gumzzz, unitățile stomatologice partenere, vor avea acces la programe online de educație managerială și cursuri de business medical.

 

Alătură-te Gumzzz și devino unitate stomatologică parteneră

Contacteaza-ne! andrei@gumzzz.com. Tel. 0724356733