dexion_rafturi.jpgDexion Hi-Lo este parte a grupului Constructor, unul dintre lideri europeni în domeniul proiectării şi producţiei de sisteme de depozitare variate, pentru hale, arhive şi alte spaţii de stocare. Gama largă de sisteme de depozitare necesare în activitatea medicală se reflectă direct în gama de produse Dexion, firma oferind soluţii adecvate întregului lanţ medical, de la fabrici de medicamente la farmacii şi cabinete medicale.

Pentru depozitele de medicamente, Dexion poate oferi game de rafturi pentru marfă paletizată Premierack, sisteme moderne şi rezistente disponibile în cel mai scurt timp la preţ de producător, chiar de la fabrica din Râşnov, de lângă Braşov.

Tot la fabrica din Râşnov se realizează game de rafturi cu deschidere mare
Shelfplan, disponibile în diferite configuraţii, cu o gamă largă de prezentări şi accesorii, care îmbină durabilitatea şi siguranţă cu un design atractiv.

O importantă categorie de produse o constituie gama Compactus, realizată de fabrica din Olanda, Bruynzeel, leader european în realizarea de sisteme de depozitare pentru birouri şi arhive. Cu soluţiile Dexion pentru arhivare vă puteţi asigura că fişele pacienţilor vor fi întotdeauna în siguranţă şi la îndemână, ocupând cât mai puţin din spaţiul disponibil. Sistemele Bruynzeel pot fi folosite şi pentru depozitarea probelor şi a rezervelor medicale într-un mediu sigur şi igienic, mulţumită vopselei cu pudră antimicrobială pe bază de Argint. Vopseaua specială a trecut testele ISO 10993-1 de biocompatibilitate pentru echipamentele medicale permanente şi este conformă cu JIS Z 2801:2000. Sistemul reprezintă o soluţie antimicrobială completă, eficientă împotriva unei game mari de organisme, cum ar fi bacterii, mucegaiuri, ciuperci şi alge.

Sistemele de depozitare automată reprezintă o noutate pe care Dexion o propune clienţilor săi din România, sisteme moderne şi performate care duc la o eficientizare a muncii şi a spaţiului ocupat, ajutând simultan la o mai bună organizare a activităţii de manipulare a produselor, într-o deplină siguranţă.

Pentru mai multe informaţii sunteţi invitaţi să vizitaţi www.dexion.ro sau să contactaţi compania la office@dexion.ro.