Despre cele mai mari provocări, dar și despre cele mai importante satisfacții întâlnite pe parcursul celor 25 de ani de când activează pe piata farmaceutică din Baia Mare, discutăm cu fondatoarea Farmaciilor Someșan, farm. Anca Zanc, la webinarul Farmacia Viitorului.

Dezbaterea are loc joi, 30 mai, începând cu ora 15.00, pe Zoom și Facebook. Înscrierile continuă aici: Farmaciile Someșan: Pilon în comuntitatea din Baia Mare de peste 25 de ani | Farmacia Viitorului.

Prima Farmacie Someșan a fost deschisă în Baia Mare în anul 1996, iar de atunci afacerea a crescut, incluzând în acest moment 6 farmacii deschise, în care lucrează o echipă formată din 40 colegi tineri, cu idei și energie, întotdeauna focusați pe creativitate și inovație. De mai bine de 10 ani farmaciile Someșan fac parte din comunitatea de farmacii independente Alphega  și sunt un pilon real în comunitatea din Baia Mare.

Vino la webinarul Farmacia Viitorului să vorbim despre:

  • Provocările cele mai importante de până acum & cele mai mari satisfacții
  • Cum păstrează legătura cu pacienții & cum se implică în comunitatea din Baia Mare
  • Care sunt planurile de viitor & cum ar trebui să evolueze în continuare farmaciile independente.

 

Nu ratați această ocazie de a învăța din experiența unei farmacii de referință și participați la webinarul Farmacia Viitorului, joi, 30 mai, începând cu ora 15.00. 

Accesați link-ul de înscriere AICI: Farmaciile Someșan: Pilon în comuntitatea din Baia Mare de peste 25 de ani | Farmacia Viitorului. și ne asigurăm noi că nu veți rata discuțiile!

 

Despre Farmacia Viitorului

Programul Farmacia Viitorului a fost lansat în 2018 de Oameni și Companii cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, fiind dedicat susținerii profesiei de farmacist și tuturor farmaciștilor interesați să răspundă provocărilor meseriei de farmacist în România, să învețe despre noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și noile aplicații dedicate farmaciștilor.

Programul dispune și de propria platformă, www.farmaciaviitorului.ro, cu un newsletter săptămânal gratuit, la care vă puteți abona aici: Abonare la Newsletter Farmacia Viitorului | Farmacia Viitorului .