Prof. Dr. Bogdan Timar este invitatul Orei Specialistului Rodiabet din 4 iunie și ne va prezenta noua generație de dispozitive în managementul diabetului: Smart MDI & Simplera CGM. Dezbaterea are loc online, de la ora 17.00, iar înscrierile sunt deschise pe Rodiabet, aici: Ora specialistului: Smart MDI & Simplera CGM – Rodiabet.

Te așteptăm la dezbaterea din 4 iunie, dacă ești profesionist din domeniul medical și îți dorești să fii la curent cu cele mai recente inovații tehnologice și să înțelegi cum acestea pot îmbunătăți gestionarea diabetului zaharat și viața pacienților tăi.

Simplera promite să revoluționeze monitorizarea glicemiei prin funcționalități avansate care oferă pacienților mai multă autonomie și medicilor date precise pentru un management optim al bolii. Simplera CGM este cu 50% mai mic față de generația anterioră și dispune de un proces simplu de inserare în doi pași, pentru a crește ușurință în utilizare.

Temele principale ale dezbaterii includ:

  • Prezentarea dispozitivului Simplera de la Medtronic: Caracteristici tehnice și inovații aduse.
  • Beneficiile monitorizării continue a glicemiei: Cum poate Simplera să îmbunătățească calitatea vieții pacienților cu diabet zaharat.
  • Studiile clinice și rezultatele preliminare: Eficacitatea și siguranța utilizării Simplera.
  • Integrarea Simplera în practica medicală curentă: Sfaturi și recomandări pentru medici.

Tehnologia joacă un rol crucial în gestionarea diabetului, oferind instrumente avansate care permit monitorizarea continuă și precisă a glicemiei, ceea ce duce la un control mai bun al bolii și la reducerea riscului de complicații. Dispozitivele inovatoare, cum este noul Simplera de la Medtronic, nu doar că îmbunătățesc viața pacienților, dar furnizează și medicilor date esențiale pentru a personaliza tratamentele și a îmbunătăți calitatea îngrijirii lor.

Înscrierea este deschisă și gratuită pentru toți medicii interesați. Pentru a participa, vă rugăm să accesați link-ul de înregistrare de pe pagina oficială a evenimentului: Ora Specialistului: Smart MDI & Simplera CGM.

Nu ratați această oportunitate de a vă conecta cu colegi de breaslă și de a descoperi cele mai noi tehnologii în gestionarea diabetului zaharat!