Pharmachat e un partener de nădejde pentru profesioniștii din domeniul medical, aducând o soluție inovatoare pentru gestionarea informațiilor despre medicamente și diagnosticare. Cu o nouă funcționalitate, dedicată codurilor internaționale de diagnostic, cunoscută sub numele de ICD (International Classification of Diseases), Pharmachat aduce un plus de eficiență și precizie în procesul de identificare și gestionare a diagnosticelor.

Pharmachat a primit o nouă funcționalitate. Funcționalitatea ICD permite utilizatorilor să identifice și să gestioneze codurile internaționale de diagnostic într-un mod eficient și precis.

Pharmachat reprezintă un instrument esențial în arsenalul profesioniștilor din domeniul medical, oferindu-le posibilitatea de a accesa rapid și de a gestiona eficient informațiile despre diagnosticare. Prin simplificarea acestui proces, Pharmachat nu doar că economisește timp prețios, dar și contribuie la îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților și la optimizarea procesului de luare a deciziilor medicale.

Cu o interfata intuitivă și funcționalități avansate, Pharmachat se impune ca un partener de nădejde pentru profesioniștii din domeniul medical, facilitând procesul de diagnosticare și îmbunătățind calitatea îngrijirii pacienților. Într-o lume în continuă schimbare, în care accesul rapid la informații este esențial, Pharmachat rămâne la frontieră în ceea ce privește inovația în domeniul medical, aducând soluții eficiente și inteligente pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Pharmachat a fost dezvoltat de compania românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.