Speakeri recunoscuți la nivel mondial în domeniul medicinei și tehnicii dentare participă la Iași, în perioada 2-3 martie, la „Dental Future“, un eveniment inițiat de TEHNODENT POKA, Drăghici Dental, în colaborare cu VITA și Ageo Biz Events.

Structurat pe două secțiuni – Conferință generală și workshop-uri –, „Dental Future“ aduce în prim-planul lumii medicale prezentări ale celor mai noi tehnici şi tehnologii în domeniul dentar, deja implementate la nivel mondial sau în curs de implementare.

Au confirmat participarea la prima ediţie „Dental Future“ invitaţi din Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud alături de specialişti cu vizibilitate europeană din România.

„Am gândit Dental Future ca un eveniment de elită dedicat întregii comunități, nu doar celei medicale, prin implicarea în proiectele Fundației Comunitare Iași. Consider că interacțiunea directă între medicii și tehnicienii dentari din regiune și personalitățile care ne-au acordat încrederea lor și au acceptat să participe la prima ediție Dental Future va fi cel mai mare câștig. Suntem datori să ne punem în valoare ca centru medical de elită într-un context internaţional a cărui parte suntem deja şi în legătură cu care nu trebuie să avem nici un complex“, spune Dan Drăghici, fondator Drăghici Dental.

Programul complet al Conferinței Internaționale „Dental Future“ poate fi accesat AICI

Organizatorii „Dental Future“ au dorit ca această primă ediţie să aibă un impact şi în comunitatea ieşeană în ansamblu, nu doar asupra comunităţii medicale din regiune, motiv pentru care au decis să contribuie financiar la proiectul Fondul de Burse, derulat de către Fundaţia Comunitară Iaşi. Fondul de Burse este un program construit de ieșenii care au ales să pătrundă în destinul tinerilor strălucitori, exact atunci când sprijinul lor contează cu adevărat, când se încheagă caracterul și se formează harta deciziilor de viață.