În această primăvară, Dent Estet lansează prima platformă complexă de educație în domeniul stomatologiei din România. Dent Estet Education se adresează atât medicilor dentiști și studenților la medicină dentară, cât și managerilor medicali care vor să-și dezvolte  noi aptitudini și să construiască business-uri de succes în care pacienții să beneficieze de tratamente la standarde europene.

Experiența pe care Dent Estet a acumulat-o încă de la înființare, în 1999, va fi împărtășită cu ceilalți specialiști din domeniu – medici și tehnicieni dentari –  pentru a crea povești de succes, în centrul cărora să se afle pacientul. Dent Estet Education este o platformă  ce reunește traineri cu o vastă experiență în medicina dentară, dar și în managementul medical, printre care profesioniștii Asociației Dental Office Managers din România (ADOM) și speakeri internaționali, școliți în marile universități europene.

La Dent Estet Education aveți șansa să învățați, sub atenta îndrumare a trainerilor, cum să construiți relația cu pacienții, să dezvoltați un plan de business, să țineți pasul cu tehnologia din domeniul medical, să gândiți propria afacere în cifre.

Cursurile sunt adaptate la problemele din clinicile dentare și răspund mai multor întrebări: Cum să atrageți pacienți noi? Cum să eliminați neprezentările sau reprogramările? Cum să mențineți pacienții? Cum să formați o echipă care să ofere un tratament medical ireproșabil?

Dent Estet Education vine cu o viziune nouă asupra stomatologiei din România. Pentru prima dată în țara noastră, va fi aplicată o colaborare între pacient-medic stomatolog-tehnician dentar, cu scopul de a ajunge la tratamente sigure 100% și cu o estetică deosebită.

Programele de educație în domeniul stomatologic au început în 2013, cu școala Dental Office Managers (DOM), aflată la a noua ediție în acest an, și continuă sub umbrela Dent Estet Education. Seminarul Dental Management își va deschide porțile la Timișoara, pe 12 și 13 mai, iar pe 26 și 27 mai va ajunge la Iași. La începutul sezonului cald, mai exact în luna iunie, sunt pregătite cursuri pentru medicii ortodonți. Evenimentul reprezintă un schimb unic de experiență între profesioniștii din țară și cei din străinătate.

 „Dent Estet Education a venit ca o evoluție firească și necesară a tuturor acțiunilor educaționale pe care Dent Estet oricum le organiza, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. Experiența acumulată în cei peste 18 ani de management medical ne-a ajutat să dezvoltăm o cultură a sharing-ului, care să le ofere informații utile pentru a crește performanțele cabinetelor”, a spus Oana Taban, CEO și Fondator ADOM și Dent Estet.

Încă de la lansare, Dent Estet Education a fost întâmpinat cu bucurie de specialiștii din domeniu și mai mulți profesioniști au decis să se alăture platformei. Le mulțumim tuturor celor care au încredere în proiectele noastre și sperăm că vom construi o comunitate puternică de medici stomatologi și manageri de clinici dentare.

Pentru mai multe informații, specialiștii Dent Estet Education pot fi contactați la nr. de telefon 0755.222.040