DeKra_logo.jpgCe reprezintă ISO 9001?

ISO 9001 reprezintă o abordare bazată pe procese, asupra managementului calităţii. El permite tuturor tipurilor de organizaţii să implementeze un sistem de management adaptat nevoilor lor individuale.

Standardul internaţional ISO 9001 este cunoscut şi recunoscut în toată lumea. Certificarea sistemului de management al calităţii, în conformitate cu cerinţele sale, demonstrează faptul că orientarea spre calitate în orice proces intern determină strategiile şi acţiunile din compania Dvs. Sistemul de management al calităţii devine de asemenea forţa motrică pentru îmbunătătirea continuă a performanţei. În plus, standardul ISO 9001 este unul polivalent. Se poate aplica organizaţiilor având orice mărime şi direcţie şi poate fi combinat, cu flexibilitate, cu standarde specifice sectorului Dvs.de activitate sau cu alte certificări.

Aveti nevoie de un certificat ISO 9001 Dekra pentru…

– A creşte competitivitatea generală a companiilor, instituţiilor si organizaţiilor;

– A optimiza calitatea produselor şi a proceselor;

– A păstra costurile sub control;

– A menţine angajaţii activi prin intermediul auditurilor de supraveghere;

– A asigura siguranţa faptului că sistemul de management este funcţional;

– A îmbunătăţi eficienţa, dar şi a reduce pierderile;

– A elimina activităţile neproductive;

– A beneficia de audituri flexibile, eficiente şi transparente;

– A combina certificarea ISO 9001 cu ISO 14001 (Sistemul de management al Mediului), OHSAS 18001 (Siguranţa şi Securitatea Ocupaţională) sau ISO 20000 (Managementul în domeniul serviciilor IT).

A vă putea atinge obiectivele.

Suntem unul dintre cele mai experimentate organisme de certificare din Europa. La DEKRA puteţi să vă bazaţi pe o procedură internaţională, armonizată, deoarece auditorii noştri înţeleg afacerea dumneavoastră şi vorbesc aceeaşi limbă.

Rezultate concludente, documentare fiabilă, calitate dovedită, vedere de ansamblu asupra tuturor aspectelor legate de capacitatea de performanţă a Dvs. şi asigurarea că aveţi cele mai bune cărţi în mână pentru a intra în competiţie – doar cu expertiza internaţională oferită de DEKRA.

DEKRA Certification S.R.L.

Cluj-Napoca, Str.C-tin Brâncuşi Nr.131

Tel. 0264.443.598
Fax. 0264.441.393

E-mail: dekra@dekracert.ro

www.dekra-certification.ro

Muntean Ionuţ

Responsabil vânzări

0723.344.060

muntean.ionut@dekracert.ro