Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) organizează, în perioada 16-18 mai, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, cea de-a 21-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară, eveniment de tradiție pentru comunitatea stomatologică internațională.

Lectori de renume mondial ajung la București.

Organizat pe tema „Revoluție în Estetica Dentară”, evenimentul reunește aproximativ 2.400 de participanți, în format fizic și online, reușind să aducă la București peste 60 de lectori din 12 țări diferite precum SUA, Brazilia, Italia, Germania, Spania, Croația etc. Printre aceștia se numără:

  • Dr. William Giannobile, decanul Facultății de Stomatologie a Universității Harvard,
  • Dr. Daniel Edelhoff – Facultatea de Stomatologie a Universității Ludwig-Maximilians Munchen,
  • Dr. Marius Steigmann – Facultatea de Stomatologie a Universității din Michigan și Facultatea de Stomatologie a Universității din Boston,
  • Dr. Philipp Sleiman –  Facultatea de Stomatologie a Universității din Beirut

Congresul Internațional de Estetică Dentară se va desfășura pe parcursul a trei zile, în nouă săli paralele. Printre temele abordate în cadrul Congresului se numără noile trenduri în parodontologie, protetică dentară, implantologie, imagistică, estetică dentară, endodonție, ortodonție etc. Programul Congresului, precum și lista completă de speakeri pot fi consultate aici.

Nu în ultimul rând, industria de profil a răspuns în număr mare invitației Societății de Stomatologie Estetică din România, peste 48 de expozanți pregătind participanților activări și prezentări cu privire la ultimele inovații în produse, tehnică și echipamente de profil.