ARTAADHD și Autism Research Institut – SUA(cel mai mare institut de cercetare în autism din lume) vă invită pe 9-10 Noiembrie 2023 la a II- a ediție a CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE AUTISM NEURODIVERSITATE, un eveniment de înaltă ținută științifico-practică.

Temele conferinței vor aborda  pluridisciplinar neurodiversitatea, din unghiuri multiple și inovatoare, prezentatorii noștri fiind printre cei mai titrați din țară și din lume, împărtășind din cunoștințele lor științifice, experiența practică și expertiza în domeniul  neurodiversității sau domeniilor medicale/educaționale care au incidență  cu această zonă, tratând subiecte de la diagnostic la metode terapeutice; medicație; alimentație;  educație si incluziune socială/profesională.

Sunt incluse numeroase exemple astfel încât profesioniștii, apartinătorii și chiar și persoanele din spectru autist/neurodiversitate,  să înțeleagă că susținerea sănătății mintale și a bunăstării,  se poate întâmpla numai atunci când persoanele neurodivergentesunt respectate pentru Cine sunt și Cine vor să fie în această lume!

PROGRAMUL ȘTIINȚIFICO-PRACTIC  va aduce noutăți din domeniul cercetării și practicii, vor fi prezentări; dezbateri; postere pe arii de interes pentru domeniul autismului/neurodiversității.

Speakerii vor fi profesioniști de top din domeniul:  cercetării și clinicii, educației fapt care  ilustrează interesul nostru  permanent progresul științelor autismului/neurodiversității este o misiune internațională la care România prin acest eveniment notabil se alătură.

Conferința se adresează cercetătorilor, clinicienilor, specialiștilor, cadrelor didactice și nu în ultimul rând, persoanelor neurodivergente și familiilor acestora.

Conferinta Internatională Autism Neurodiversitate este un eveniment hibrid, care oferă posibilitatea participării speakerilor și participanților, atât în format fizic, la Cercul Militar Național București, cât și online întâlnirea fiind completată prin transmisiunea în direct a evenimentului în platforma virtuală Zoom.

Mai multe detalii aici.