Societatea Europeană de Oncologie Medicală anunță organizarea cursurilor de oncologie medicală pentru studenții la medicină din anii 4 și 5 de studii din întreaga lume. Cursurile vor avea o durată de 4 zile și se vor desfășura anul acesta, în perioada 19-23 iulie, la Valencia, în Spania, respectiv în 2-6 septembrie la Napoli, în Italia. Aplicația online este deschisă până în data de 15 aprilie 2024.

Sunt disponibile 60 de locuri, iar studenții selectați vor beneficia de înscriere și cazare  gratuite, precum și de o bursă de călătorie.

Aceste cursuri își propun, pe de o parte, să ofere o perspectivă asupra oncologiei medicale și să prezinte cazuri clinice cu o abordare multidisciplinară, iar pe de altă parte, scopul acestora este să să inițieze un dialog cu studenții care să contribuie la educația și experiențele de învățare ale acestora.

Mai multe informații sunt disponibile accesând link-ul:https://www.esmo.org/about-esmo-meetings/esmo-courses-on-medical-oncology-for-medical-students?fbclid=IwAR3pnYhHAxml3me1G7Wa5AQPlF0P5i5wPm2pGeD_mN9Lffc49Hs2-qPWiRA.

 

Sursa: UMF Cluj-Napoca