Cursul Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă

Cursul Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă, ajuns deja la ediția a XVII-a, va avea loc anul acesta la Timișoara, în perioada 26 – 28 septembrie.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă “Aurel Mogoşeanu” Timişoara în colaborare cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara şi Societatea de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România.

“Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianță elegantă și modernă și dorim să vă oferim o manifestare științifică memorabilă. Avem convingerea că lectorii de excepție din lume pe care i-am invitat și de această dată împreună cu participarea tuturor specialiștilor români vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră. Dorim din tot sufletul ca și in acest an să organizăm un eveniment de succes și vom fi onorați de participarea dumneavoastră la această manifestare”, declară Preşedintele Cursului, Prof. Dr. Dorel Săndesc și Directorul Cursului, Conf. Dr. Ovidiu Bedreag.

 

Mai multe amănunte despre eveniment găsiți AICI