În perioada 16-31 mai 2024, Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș sustine cursul post-universitar „Antibioterapia în farmacia comunitară – aspecte farmacologice, noi reglementäri legislative”, un program intensiv destinat sprijinirii farmaciștilor în actualizarea competențelor profesionale și a cunoștințelor în domeniul terapiilor antibacteriene. Cursul este destinat farmaciștilor din farmaciile comunitare și de spital.

Detalii despre curs:

  • Cursul este coordonat de Prof.univ.dr. Camil-Eugen Vari și include 6 sesiuni interactive și este acreditat de Colegiul Farmaciștilor din România cu 24 de puncte EFC.
  • Format: Online, via Microsoft Teams, pentru a vă oferi flexibilitatea de a participa de oriunde vă aflați.
  • Înscrieri: Procesul de înscriere se desfășoară online, accesând acest link. După completarea formularului de înscriere, vă rugăm să trimiteți prin email copia cărții de identitate și a ordinului de plată la adresa: decanat.farmacie@umfst.ro ,  specificând numele cursantului.
  • Plata: Taxele de participare sunt stabilite la 250 lei pentru farmaciști primari și specialiști, 200 lei pentru farmaciști și 150 lei pentru rezidenți, ce pot fi achitate prin transfer bancar în contul RO32TREZ47620F330500XXXX deschis la Trezoreria Târgu Mureș cu următoarele informații:  Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, CF 4322742, Str. Gheorghe Marinescu nr. 38, județul Mureș, CUI/CF 4322742. Pe documentul de plată se va menționa: numele și prenumele cursantului, denumirea cursului pentru care se achită taxa.
  • Programul cursului: Sesiunile se vor desfășura în zilele de 16, 17, 23, 24, 30 și 31 mai, începând cu ora 16:00. Fiecare sesiune include segmente teoretice detaliate și exerciții practice.

Mai multe informații AICI

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .