Tradiționalul Curs Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă, ajuns la ediția a XVII-a, va avea loc la Timișoara în perioada 26 – 28 septembrie.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă “Aurel Mogoşeanu” Timişoara, Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara şi Societatea de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România.

“Avem convingerea că lectorii de excepție din lume pe care i-am invitat și de această dată împreună cu participarea tuturor specialiștilor români vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră. Dorim din tot sufletul ca și in acest an să organizăm un eveniment de succes și vom fi onorați de participarea dumneavoastră la această manifestare. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Timișoara într-o locație nouă, inedită, modernă, cu dotări de ultimă generație ce se vor plia pe necesitățile și dorintele unui eveniment de anvergură”, a declarat Preşedintele Cursului, Prof. Dr. Dorel Săndesc.

Alte amănunte și detalii despre înregistrarea la curs găsiți aici