Cea de-a treia ediție a cursului – atelier dedicat perfecționării tehnicii de redactare a articolelor științifice prin utilizarea etică a Inteligenței Artificiale se va desfășura pe 20 aprilie 2024, la Iași, marcând o nouă oportunitate de învățare și dezvoltare profesională în domeniul academic.

Acest curs actualizat oferă o perspectivă profundă asupra metodologiei de redactare științifică, evidențiind cum poate fi IA un aliat valoros în acest proces. Ediția de pe 20 aprilie, a treia dintr-o serie de succes desfășurată în ultimele 12 luni, vine ca răspuns la cererea însemnată venită din partea comunității medicale și academice, inclusiv medici din diverse specializări, rezidenți, specialiști, cadre didactice universitare și doctoranzi.

Obiectivele cursului includ: 

  • Fundamentele structurale necesare pentru redactarea articolelor științifice de impact.
  • Tehnici de interacțiune eficientă cu sistemele de inteligență artificială generativă.
  • Abordări strategice pentru integrarea etică și eficientă a IA în redactarea științifică.

Caracteristicile distinctive ale cursului:

  • Adoptarea unei metodologii moderne, de tip “clasă inversată”, cu materiale de studiu pre-curs și sesiuni extinse de discuții.
  • Atelier practic de scriere, cu aplicabilitate directă.
  • Feedback personalizat din partea unor lectori cu vastă experiență în domeniul academic, atât în România, cât și în Marea Britanie

Numărul locurilor este strict limitat, cu doar 8 disponibile pentru sesiunea din 20 aprilie 2024! Nu ratați ocazia de a vă înscrie și de a deveni parte dintr-un grup exclusivist, beneficiind de expertiza necesară pentru a atinge excelența în redactarea lucrărilor științifice.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați https://www.highlife-events.ro/redactarea-articolelor-stiitifice-cu-inteligenta-artificiala-ia-pentru-medici