În perioada 17-18 noiembrie 2022, va avea loc prima ediție fizică a cursului ARCcu tema: Actualități în aritmii cardiace.

Organizat de Grupul de Lucru de Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie, evenimentul se va desfășura în București. Vor fi 2 zile de prezentări în format clasic, bazat exclusiv pe prezența în sală.

Prima zi va fi dedicată întâlnirii tuturor celor afiliați sau doar simpatizanți GLA. Clasicul curs ARCA continuă cu o serie de cazuri practice de aritmologice, în format nou și interactiv, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale. Nu în ultimul rând, cele două zile de eveniment sunt completate de activități hands on susținute de parteneri.

Atât la nivel de specialist, cât și de rezident, cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist interesat să facă parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace comune și rare deopotrivă.

 

Detalii despre eveniment înscriere pe https://www.cardioportal.ro/curs-arca-actualitati-in-aritmii-cardiace-17-18-noiembrie-2022/.