Miercuri, 7 iunie 2023, de la ora 16:00, în cadrul întâlnirii ” Educația pentru manageri și antreprenori”, profesori experimentați, împreună cu  manageri care au beneficiat de expertiza lor, vor discuta despre importanța educației post-universitare pentru cariere de management sau antreprenoriale de succes.

Întâlnirea este organizată de EventsOnline.ro împreună cu Bucharest Business School și se va desfășura pe platforma ZOOM.

Moderatorul, Vasile Strat – Dean Bucharest Business School, împreună cu invitații: Alin Angheluță – Board Member MIB SA, Adina Crăciunescu – Managing Partner DIANA Group, Marius Andron – Operational Manager, Laboratory Division, Regina Maria, vor discuta despre:

  1. Cum te poate ajuta educația în atingerea performanțelor profesionale?
  2. Cât de importantă este învățarea continuă pentru manageri și antreprenori?
  3. Echilibrul între online și offline – avantaje și provocări
  4. Opțiuni de programe postuniversitare pentru manageri și antreprenori

 

Pentru a participa la o sesiune interactivă pentru manageri și antreprenori, care se va axa pe îmbunătățirea competențelor prin educație, completează formularul disponibil aici.

Participarea este GRATUITĂ pentru rolurile menționate, pe baza confirmării prealabile.

Pentru a afla mai multe detalii, acccesați invitația electronică, disponibilă aici.

 

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Platforma EventsOnline.ro este administrată de Oameni și Companii.

Bucharest Business School, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, a fost înființată în 2014 și are două programe internaționale de MBA: programul Româno – Francez INDE MBA și programul Executive MBA Româno-Canadian.