Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România va organiza în data de 28 ianuarie 2022 de la ora 18.00 un workshop de comunicare cu medicul dedicate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare.

Workshopul va avea loc pe platform Zoom. Noi vă vom trimite cu două zile înainte de eveniment linkul de logare pe e-mail.

Ne propunem să discutăm despre aspecte simple dar importante cum ar fi: ce să îl întreb pe medic? Ce să nu îl întreb? Se va supăra sau nu? Ce pot face pentru a înțelege mai bine afecțiunea și ce am de făcut? Cum pot să eficientizez discuția și să aflu mai multe?

Totodată, ne dorim să împărtășim între participante experiențele avute, să aflăm ce putem învăța din ele și cum le putem îmbunătăți data viitoare. Una dintre cele mai mari îngrijorări este: Se va agrava boala? Ce complicații voi avea? Ne dorim să discutăm și despre acest aspect.

Vom trece în revistă și alte surse de informare pentru boli cardiovasculare și vom discuta și despre importanța împărtășirii informațiilor cu alți pacienți.

Workshopul își propune să ofere o perspectivă completă asupra comunicării cu medicul și este organizat în cadrul campaniei ”Bolile de inimă nu așteaptă trecerea pandemiei. Mergi la medic!”, derulată de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, în parteneriat cu Fundația Română a Inimii.

 

Formular de înscriere aici.